Veerkracht en Immuniteit: lichaam en geest in balans

Wat sommige sceptici ook mogen denken, het hier- en- nu concept veroordeelt ons niet tot met gekruiste armen en afhangende schouders te wachten tot het overgaat, maar brengt ons tot de slimme vraag: naast alles waar we geen impact op hebben, waar kunnen we wel succesvol verandering brengen, impact hebben?

 

Véél dus! Ik nodig je uit om voor jezelf even 10 dingen te bedenken die in deze categorie vallen, je zal versteld staan, en zoek het niet te ver

 

Maar er kan meer. In deze mini-reeks van 4 sessies verdiepen we ons in wat we zelf kunnen doen om onze immuniteit en onze veerkracht te verbeteren. Een gezond lichaam door een gezonde geest.  Onze natuurlijke vermogens onszelf te helen kunnen we sterker maken. Er is genoeg evidentie dat effectief stressmanagement en diepe ontspanning directe invloed heeft op onze immuniteit en als er iets is waar we de komende maanden nog nood aan zullen hebben is het zeker een betere veerkracht en sterkere immuniteit.

Via meditatie, nieuwe inzichten uit de neurowetenschappen, lichaamsoefeningen uit de Chiqong en andere beproefde methodes werken we aan een persoonlijk immuniteitsplan. We starten online en als toegelaten voegen we een live sessie in. Om optimaal te genieten van deze reeks vraag ik dat je je engageert om ook tussen de sessies in tijd vrij te maken hiervoor.

Donderdag 4 juni van 19.00 u tot 21.00 u

Donderdag 11 juni van 19.00 u tot 21.00 u

Donderdag 18 juni van  19.00 u tot 21.00 u

Donderdag 25 juni van 19.00 u tot 21.00 u

Aanmelden via mail

95 €  te storten op BE89 0015 3644 0085

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now