Supervisie voor mindfulness trainers

In je werk als mindfulness trainer heb je te maken met zeer verschillende deelnemers en cliënten/patiënten. Ook al ben je goed opgeleid, soms ontstaan er situaties waarin je graag wat klankbord vindt om je eigen inzicht en handelen te verfijnen.

De groepsdynamiek kan voor pittige verrassingen zorgen, sommige deelnemers reageren op jou persoonlijk, de twijfel over jezelf als trainer kan plots toeslaan.  

Of je hebt het verlangen om je inquiry- praktijk of andere stukken van de training nog wat te oefenen in een veilige omgeving.

Je voornaamste 'tool' in dit werk ben jij zelf, hoe je omgaat met feedback, je eigen thema's, je zelfcompassie, je eigen golfbewegingen in het leven spelen mee in hoe je in je werk staat.

Tijdens een supervisiebijeenkomst krijg je de ruimte en de tijd om uitgebreid rond jouw thema te werken. In een kleine groep of op aanvraag individueel begeleid ik jou doorheen dit proces zodat je met vertrouwen en mildheid verder je weg hier kan gaan. 

Het is een geschenk voor jezelf en voor je deelnemers/cliënten ook als je mindfulness vooral toepast in je eigen praktijk.

Je kan via mail je interesse in deze supervisies laten weten of me bellen.    

Een individuele supervisie duurt 1,5 u en kost 70 €

Vanaf oktober kan je ook deelnemen aan een supervisiegroep.

Tweemaandelijks kom je samen met maximum 4 trainers om jezelf als trainer te verdiepen en bevragen. Je brengt zelf een thema in. Voor iedereen wordt een werktijd voorzien. Ik vraag graag een engagement van 3 sessies omwille van de continuïteit. Na drie sessies kan je verdergaan per sessie. De data kunnen in gezamenlijk overleg worden aangepast aan jullie agenda. 

Data najaar: Vrijdag 12 oktober, vrijdag 16 november en vrijdag 14 december telkens van 14.00 u tot 17.00 u (in overleg te veranderen)

kostprijs: 40 € per sessie .

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now