Zomer op de Eleweide

voor kinderen van 4 – 12 jaar

zondag 19 juli, zondag 2 augustus, zondag 16 augustus, zondag 30 augustus

van 9.30 u tot 11.00 u (maximum 8 kinderen) . Een extra groep van 11.00 u tot 12.30 u is mogelijk

Gezinsbubbles op aanvraag op dezelfde data!

De eleweide in Elewijt is een paradijs voor mens en dier. De ezel Lotje leeft er in harmonie samen met Hvannar en Odinn, twee ijslanders.

Maar ook de pauw, de fazanten en andere dieren vinden hier een plaatsje. Heerlijk voor kinderen om er te ravotten, met de paarden bezig te zijn, te borstelen, vlechtjes te maken.  Maar ook leren over hoe paarden samenleven, uitproberen of ze je volgen als je de leiding neemt, en waarom niet, er op gaan zitten, liggen zelfs… en ritjes maken.  Blijkt dat dit kinderen ook helpt om al spelend zichzelf beter te leren kennen, omgaan met nieuwe dingen, met mekaar.

Daarom organiseren we ook in de zomer paarden-speel-sessies voor kinderen.   

We nemen de tijd om kennis te maken met de paarden en met hun taal, borstelen vlechtjes maken voor wie er zin in heeft. We leren de paarden leiden doorheen een parcours. Erop zitten en kunstjes doen om zo steviger te leren zitten is vaak een heel avontuur.  En natuurlijk gaan we er ook op rijden! 

Om af te sluiten gaan we met de hele groep een buitentocht doen. 

De kostprijs voor een sessie van anderhalf uur is 15 €.  We voorzien een corona-veilig drankje en een versnapering. Er is voldoende bekwame begeleiding voorzien.

Meer info en inschrijven: bel naar 0485/422589 of via m.vanderveken@voetenopdegrond.be

De eleweide in Elewijt is een paradijs voor mens en dier. De ezel Lotje leeft er in harmonie samen met Hvannar en Odinn, twee ijslanders . Maar ook de pauwen, de fazanten en andere dieren vinden hier een plaatsje. Heerlijk voor kinderen om er te ravotten, met de paarden bezig te zijn, te borstelen, vlechtjes te maken.  Maar ook leren over hoe paarden samenleven, uitproberen of ze je volgen als je de leiding neemt, en waarom niet, er op gaan zitten, liggen zelfs… en ritjes maken.  Blijkt dat dit kinderen ook helpt om al spelend zichzelf beter te leren kennen, omgaan met nieuwe dingen, met mekaar.,

Daarom organiseren we ook in de zomer paarden-speel-avontuur-dagen voor kinderen.   

Het wordt een mooie mix van actief met de paarden bezig zijn, spelletjes spelen in de weide en samen picknicken.

De kostprijs per dag is 40 € (30 € voor broer of zus). Er is telkens plaats voor 10  kinderen.  We voorzien de picknick, fruit, een tienuurtje en drankjes. Er is voldoende bekwame begeleiding voorzien.

Meer info en inschrijven: bel naar 0485/422589 of via m.vanderveken@voetenopdegrond.be

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now