Speelavontuur met paarden in de zomer voor kinderen van

van 5 tot 12 jaar

maandag 1/7 en  dinsdag 2/7

maandag 15/7en dinsdag 16/7

 maandag 12/8 en dinsdag 13/8

telkens van 9.30 u tot 16.00 u

Welkom!

De eleweide in Elewijt is een paradijs voor mens en dier. De ezel Lotje leeft er in harmonie samen met Hvannar en Odinn, twee ijslanders. Maar ook de pauwen, de fazanten en andere dieren vinden hier een plaatsje. Heerlijk voor kinderen om er te ravotten, met de paarden bezig te zijn, te borstelen, vlechtjes te maken.  Maar ook leren over hoe paarden samenleven, uitproberen of ze je volgen als je de leiding neemt, en waarom niet, er op gaan zitten, liggen zelfs… en ritjes maken.  Blijkt dat dit kinderen ook helpt om al spelend zichzelf beter te leren kennen, omgaan met nieuwe dingen, met mekaar.,

Daarom organiseren we ook in de zomer paarden-speel-avontuur-dagen voor kinderen.   

Het wordt een mooie mix van actief met de paarden bezig zijn, spelletjes spelen in de weide en samen picknicken. We kiezen voor elke blok van 2 dagen een thema en passen het programma zoveel mogelijk aan de leeftijd aan.  

Praktisch

De kostprijs per dag is 40 € (30 € voor broer of zus). Er is telkens plaats voor 10  kinderen.  We voorzien de picknick, fruit, een tienuurtje en drankjes. Er is voldoende bekwame begeleiding voorzien.

Meer info en inschrijven: bel naar 0485/422589 of via m.vanderveken@voetenopdegrond.be