Yoga & Mindfulness herbronningsweekend

Vrijdag 24 tot zondag 26 november 2017

Oude Abdij - Drongen

Be-leef

Be-ziel

Be-lichaam

Dit herbronningsweekend staat helemaal in het teken van jou. Tijd voor jezelf, tijd om in deze donkere herfstperiode op een 'lichte' en zachte manier je veerkracht te versterken en te genieten van deugddoende beweging, verstilling, verbinding met anderen en in de eerste plaats met jezelf.

Met yoga en mindfulness kan je je ankeren in jouw lichaam, jouw bewegingen, je ademhaling. Met aandacht voor lichaamsbewustzijn leer je jezelf beter kennen, kan je stevig gegrond blijven in je dagelijkse leven, en van daaruit jezelf verbinden met de wereld terwijl je je eigen grenzen respecteert. We gebruiken hierbij ook inzichten uit de neurowetenschappen die we in de praktijk leren toepassen.

In de voormiddag en in de late nammiddag zijn er groepssessies met yoga, mindfulness en meditatie. Je krijgt ook concrete tools aangeleerd om, eens terug thuis, makkelijk terug te keren naar de stabiliteit in jezelf en zo tijdens uitdagingen met je beide voeten op de grond te kunnen blijven staan.

In de namiddag is er vrije tijd voorzien. Tijd voor jezelf, om eventueel verder aan de slag te gaan met de tools die we in de ochtendsessie geleerd hebben; tijd om een zalige boswandeling te doen; te lezen of te luieren OF….in alle heerlijkheid te genieten van een ontspannende massage.

Over ons

Mieke Van der Veken is mindfulness trainer, body-mind therapeut en veerkracht coach. Ze begeleidt sinds 2001 volwassenen en jongeren in haar privé-praktijk, geeft mindfulness trainingen, opleiding en supervisie. Haar missie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen en hun eigen kracht te (her)ontdekken. Ze doet dit met mildheid en humor.  Ze wil bijdragen tot een mindfulle en compassievolle wereld.  Mieke maakt deel uit van het ‘Mindful Collectief’, een platform voor mindfulnesstrainers.

www.voetenopdegrond.be

Denia Peeters is yogadocent, mindfulness trainer en gelukscoach. Ze geeft les in yoga, met veel aandacht voor lichaamsbewustzijn, ieders eigen mogelijkheden, en dat alles met een vleugje humor. Haar missie is om mensen aan het bewegen te krijgen, waarbij ze zichzelf leren uitdagen met respect voor hun eigen grenzen. Denia maakt ook deel uit van het ‘Mindful Collectief’.

www.nowyouyoga.be
 

Het programma

Vrijdag

16:00   vanaf 16:00 toekomen, verwelkoming met een kopje thee

16:30   inchecken, kamer en terrein verkennen

17:30   avondsessie zachte yoga en mindfulness

19:00   diner

Zaterdag

7:00     optioneel stiltemeditatie

8:00     ontbijt

9:30     ochtendsessie mindfulness en yoga

12:30   lunch

13:30   tijd voor je zelf met open ruimte voor rust/ keuze/activiteiten/

massage/meditatieve wandeling

17:00   avondsessie zachte yoga en meditatie

19:00   diner

Zondag

7:00     optioneel stiltemeditatie

8:00     ontbijt

9:30     ochtendsessie mindfulness en yoga

12:30   lunch

13:30   tijd voor je zelf met open ruimte voor rust/keuze activiteiten/massage/meditatieve wandeling

15:00   meditatie en afsluiten

16:00   uitchecken en vertrek

Het aanbod

Overnachting op een eenpersoonskamer, alle maaltijden en alle lessen inbegrepen: 295€

Handdoeken en lakens breng je zelf mee, of kan je ter plekke huren aan de receptie (15eur per pakket)

Massage apart te boeken ter plaatse: 50€

De totale groep bestaat uit maximum 24 personen

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving op het rekeningnummer BE98 0689 0684 9993 op naam van Denia Peeters met vermelding “Naam + weekend 2017”

Annulatie-voorwaarden: we hebben je er heel graag bij, maar als je toch niet kan deelnemen, kan je kosteloos annuleren wanneer een andere persoon je plaats inneemt. Lukt die niet, dan betaal je 10% van je deelnameprijs bij annulatie tot 20 oktober 2017 en 50% erna.

 

Kom je mee herbronnen? Schrijf je dan door een mailtje te sturen naar  denia@nowyouyoga.be of mieke@voetenopdegrond.be

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now