De Kunst van het Gronden

                     

 

Begeleiding:

Ivo Bols & Mieke Van der Veken

                        Verbind je met de aarde en

                voel je in je kracht!

Raak je soms uit balans door dingen die mensen zeggen of door onverwachte situaties die gebeuren? Merk je dat je regelmatig over je grenzen laat gaan? Of heb je veel ideeën maar vind je het moeilijk om ze in de praktijk om te zetten?

Dit zijn enkele signalen dat de energie flow tussen de aarde en je lichaam geblokkeerd zou kunnen zijn. Je bent niet alleen; veel mensen in onze Westerse maatschappij leiden aan deze ontkoppeling.

‘Vaste grond onder je voeten’ is het begin van veerkracht. Wat er in je leven ook gebeurt, welke innerlijke stormen je ook meemaakt, je kan stevig als een berg en beweeglijk als riet worden.

Contact met de aarde is de basis. Je ontvangt er nieuwe energie en stevigheid en kan laten afvloeien wat niet meer leven-gevend is. Maar er is meer.
Het vraagt innerlijk leiderschap, lichaamsbewustzijn en milde en bewuste aandacht.

Het is je geboorterecht en een kunst die je kan ontwikkelen.

Paarden zijn er meesters in en inspireren ons de uitdaging aan te gaan. Haarscherp spiegelen ze onze onzekerheid, angst en testen onze authenticiteit. Jezelf opblazen en doen alsof je niet bang bent, helpt niet. Jezelf wegcijferen en enkel bezig zijn met hun belang doorprikken ze.

Als je gegrond bent, voel je je ontspannen en veilig. Je ervaart wat gebeurt in je lichaam. Het geeft stabiliteit én je bent beter in staat om je creativiteit en je plannen vorm te geven. Je voelt je in je kracht.

Meer lezen ook via  http://www.wildlifepaddock.be/de-kunst-van-het-gronden

Locatie: Wildlife Paddock, Westmalle

Datum: zaterdag 22 september 2018

Deelname: 78€

Picknick zelf mee te brengen

Alle info en tickets: http://www.wildlifepaddock.be/de-kunst-van-het-gronden

 

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now