De Eleweide, een paradijs voor paarden en een plezier

voor mensen

Bijna recht  tegenover waar ik woon is de familie Terlinden zo vriendelijk geweest mij een prachtige weide ter beschikking te stellen.  Sinds 2014 is de Eleweide de thuis geworden van Hvannar en Odinn, twee ijslandse ruinen en sinds 1 mei 2018 ook van Vesta, een 20-jarige merrie.   Samen met Lotje, de ezel, die hier al véél langer woonde, vormen ze nu een kudde.

Als je goed kijkt hoort bij de kudde ook nog een fazantenkoppel, strijken talloze vogels hier neer en pronken de pauwen met hun regenboog-staart. Ook konijntjes en nu en dan een vos of hert vindt hier verpozing.

 

Kinderen kunnen hier hun hartje ophalen voor  paarden-gewenning, maar ook jongeren en volwassenen kunnen hier terecht voor coaching met paarden, mindfulness en andere activiteiten.

 

Werken met paarden helpt je om te leren ontspannen bij stress en reikt je nieuwe handvaten aan bij burn-out of stress.  Je kan je stemming leren verbeteren en  je leert ook anders omgaan met o.a. kleine en grote angsten. Zo vergroot je veerkracht.

 

Zin om even bij te tanken, nieuwe energie op te doen of jezelf terug te vinden? welkom om bij mij of bij Femke Paredis van Eigen-zin  waar je individueel of in groep iets kan volgen. 

voor activiteiten ga naar open aanbod door op deze link te klikken 

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now