Body-mind sessies

In deze sessies  gaat de focus naar waar jij op vastloopt in het leven. We brengen in kaart wat je in de weg staat om ten volle en met plezier en gemak te leven.

Misschien wil je thema’s uit je persoonlijk leven aanpakken of groeit de stress op je werk je boven het hoofd. Als coach en therapeut begeleid ik je graag om samen met jou je veerkracht te versterken of te herstellen. Wat heb jij hiervoor nodig?  Daar gaat het hier om.

Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest één geheel vormen en dat een betere samenwerking tussen beiden een onuitputtelijke bron van wijsheid en heling bieden. Daarom maakt een lichaamsbehandeling of ander lichaamswerk vaak deel uit van deze sessies.

In een eerste gesprek verkennen we wat er voor jou het beste kan werken op basis van wat je zelf al hebt ontdekt en geleerd. ik zet mijn expertise in die ik opbouwde via opleidingen en jarenlange ervaring: mindfulness therapie, droomanalyse, energiewerk, relaxatietechnieken, hartcoherentie, neurowetenschappen, opstellingenwerk.... 

 

Soms werk ik eerder coachend, naar je concrete doelen toe, via thuisopdrachten, ontwikkeling van concrete tools en integratie van jouw persoonlijk zelfzorgplan in je leven.   Zo nodig kijken we wat dieper naar je verleden om vroegere knopen te ontwarren en te helen.

Ik ga met jou dit traject vanuit een mindvolle en compassievolle levenshouding, met respect voor jouw manier van zijn

.   

Mieke Van der Veken

Mindfulness & Veerkracht

m.vanderveken@voetenopdegrond.be

0485422589​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now